Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Hai blogger semua. Korang apa khabar? Setelah sekian lama tak update blog, akhirnya aku kembali. Korang rindu aku tak? Aloloo mestilah rindu kan? Takyah cakap aku dah tahu dah. Haha okay dah. Kang tak pasal pasal makan kaki percuma. Naya aku nanti -.- Nampak banner dekat atas tu? Ya aku join segmen ni, dengan harapan dapat tambah follower. Insyaallah! Kalau korang nak join boleh klik SINI . Syaratnya pun simple dan mudah. Jom join ramai ramai untuk memeriahkan lagi segmen ni, disamping dapat menambah kenalan baru. Hehe. Thats all for today. Assalamualaikum and bye :*

94 FOLLOWERS

36 comments :

  1. jejalan sini dari segmen yg sama. mai singgah blog sy jgak ek. hehe :)
    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  2. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  3. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  7. Singgah sini sambil follow awk =]

    Jum follow sya jugak

    Terjah sni :

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  11. nice blog. dtg dr segmen ni juge :)
    http://luvchoco-aishiteru.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. hy saya dah follow blog awak..follow back ya :))

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/tolong-saya.html

    ReplyDelete
  13. dr segmen sama.done follow u :)
    http://ijaakmal.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. I'm done following you!
    follow me back ^^

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  15. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  16. Dalam likat malam bersauh di sini. Membaca sambil follow sekali. Berlayar dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. salam singgah dari segmen sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  18. auchakkkk,segmen sama done folo u ,
    http://miszhahaha.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  19. dh follow :) follow back http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yang sama ^^ #116
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  22. salam, singgah sini dan follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  23. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. follow u dear
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  25. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. Singgah Sini...Meh join segmen ne

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  27. hai !!! singgah & follow sini,,dari segmen yang sama !!

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html


    azney shamsuddin

    ReplyDelete
  28. Hallo,Hallo...
    Done Follow You...
    Kalau Sudi,Follow La Balik...

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  29. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  30. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  31. sudaa follow blog awk. follow blog saya plak.

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  32. Datang dari segmen yang sama.Follow here jum ke blog saya dan be my follower ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  33. Hy,
    Saya dari segmen sama,
    saya followers awak yang ke- 126
    sila follow saya di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  35. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  36. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom singgah balik...maaf lambat

    ReplyDelete

Tiny Hand
 
Copyright 2013. All right reserved. Template by Fakru Razi